Apollo pakt uit! 

Zaalkaart

€ 12,50

Zaalkaart

€ 12,50

Tribunekaart

€ 7,50

Tribunekaart

€ 7,50

Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig-jubileumjaar af met een spectaculair concert.

Alle registers worden opengetrokken om dit bijzondere jaar onvergetelijk af te sluiten.

Het wordt een fantastisch evenement met medewerking van lokale en nationale musici met verrassende elementen. Een lust voor oog en oor, waar nog lang over gesproken gaat worden.

 

- Verhalenvertelster Hilke ten Duis en dirigent Carl Wittrock bereiden zich voor op het jubileumevenement 'Apollo pakt uit'

- De Oldenzaalse sopraan Karin Hertsenberg, winnares van het TV-programma Úna Voce Particolare (van Ernst Daniël Smid) verleent haar medewerking aan 'Apollo pakt uit'. De samenwerking van Karin en Apollo is elke keer weer een groot succes. Kom genieten van haar ontroerende, prachtige performance

- Ook Jeugdcircus Caroly is aanwezig bij 'Apollo pakt uit' De artiesten in de leeftijd van 4-18 jaar presenteren iets van hun nieuwe show waaraan ook Apollo's BigBand aan meewerkt in maart 2020.

- De alom bekende regisseur Wilko Wissink van Wilko=Theater, bekend van De Stem van de Regge, regisseert 'Apollo pakt uit'.

- Poeha Entertainment is druk bezig met de voorbereidingen van hun bijdrage aan 'Apollo pakt uit' Het wordt fantastisch!!

- En raad eens wie er nog meer mee doen?......


Jubileumalbums in twee delen

Ter gelegenheid van 100 jaar Apollo zijn er twee prachtige jubileumalbums gemaakt. 

Let op: Bestellen kan tot 31 december 2019.
Eventuele korting is afhankelijk van het aantal door Apollo bestelde albums en wordt achteraf met u verrekend. Het album ontvangt u begin 2020. De leverdatum wordt met u gecommuniceerd.

De albums kunt u inzien bij Stichting Historisch Goor aan de Stationslaan3 (het stationsgebouw)
Deze is op dinsdag en donderdag  van 9:30 tot 12:00 uur en van 13:30 – 16:30 uur geopend en op woensdag en vrijdag alleen ’s middags.Contactgegevens:
Muziekvereniging Apollo Goor     
Smientstraat 6
7471 VG  Goor
tel: 06-13071984
E-mail: info@apollogoor.nl
Bank: NL 96 ABNA 05 93 73 52 50